(Ziekte)verzuim en re-integratie

Eerste hulp bij (ziekte)verzuim & re-integratie

Je werkt en bent ziek (lees: arbeidsongeschikt) geworden. Hierdoor kun je tijdelijk of voor langere tijd niet of veel minder werken of misschien je eigen werk niet meer doen. Werkenden die ziek zijn krijgen te maken met strikte rechten en plichten die voortvloeien uit de Wet verbetering poortwachter. Dit leidt in de praktijk geregeld tot vragen, bijvoorbeeld over rechten en plichten maar ook over bijvoorbeeld re-integratie.

Heb jij te maken met (ziekte)verzuim en heb je behoefte aan uitleg, advies of overleg? Dan ben ik je graag van dienst. Ik bied praktische en laagdrempelige eerstelijns ondersteuning bij vraagstukken op het gebied van verzuim, re-integratie, arbeids­ongeschiktheid en sociale zekerheid waaronder WIA en Ziekte­wet.

Bekijk de reviews op Trustpilot om te lezen hoe klanten mijn dienstverlening hebben ervaren.

Hoe kan ik jou helpen?

Heb je een vraag, wil je iets aan mij voorleggen of mijn hulp inschakelen? Neem dan gerust contact op. Je hoort snel van mij.