Search
Close this search box.
Inhoud bewerken
 • Home
 • Over
 • Diensten
 • Ziekteverzuim & re-integratie
 • Ziektewet & WIA
 • Bezwaar UWV
 • Online diensten
 • Blog
 • Downloads
 • Referenties
 • Contact
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Inhoud bewerken
 • Home
 • Over
 • Diensten
 • Ziekteverzuim & re-integratie
 • Ziektewet & WIA
 • Bezwaar UWV
 • Online diensten
 • Blog
 • Downloads
 • Referenties
 • Contact

Weblog

Randstad Groep Nederland start podcast over de toekomst van de arbeidsmarkt
Randstad Groep Nederland start podcast over de toekomst van de arbeidsmarkt

Randstad Groep Nederland is onlangs met de 5-delige podcastserie ‘Goed Geregeld Werk’ gestart. Journalist en documentairemaker Hans Busstra spreekt voor deze podcasts met ‘scherpe’ denkers over de toekomst van en de steeds groter wordende problemen op de arbeidsmarkt en onderzoekt oplossingen met hen. In de eerste aflevering spreekt Busstra met oud-topambtenaar Hans Borstlap die met zijn commissie in 2020 concrete voorstellen deed om de arbeidsmarkt te hervormen. Hij legt uit hoe we met een stelsel zitten opgescheept dat nog stamt uit de tijd van de industriële revolutie. Daardoor is arbeidsmarkt scheefgegroeid, met allerlei maatschappelijke problemen tot gevolg.

Luisteren kan onder andere via Google Podcasts en Apple Podcasts.

Was dit artikel nuttig voor je?

Dankjewel voor je mening!

TAGS

Deel dit artikel

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdige en bevlogen ondernemer @ Mensar | mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Mens en arbeid • Eerste hulp bij (ziekte)verzuim, re-integratie, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid(srecht)

Selwyn Donia

Selwyn Donia

Veelzijdige en bevlogen ondernemer @ Mensar | mens & arbeid • Kennispartner & -deler • Mens en arbeid • Eerste hulp bij (ziekte)verzuim, re-integratie, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid(srecht)

Wellicht vind je dit ook interessant

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties